OVER ONS

Uw partner in vaste planten.

Wij kweken en leveren vaste planten aan onder andere collega kwekers, handelaren, exporteurs en hoveniers. Veel van de soorten die we bij VPK Brouwers kweken worden op eigen moerhoek gekweekt, gescheurd en opgepot. Ook de planten van stek maken wij grotendeels zelf. Daardoor is VPK Brouwers in staat om goede kwaliteit te leveren, voor een mooie & eerlijke prijs. 

Over ons

VPK Brouwers

Tijdens het stage lopen op dertienjarige leeftijd, ontstond mijn liefde voor het kweken van vaste planten. Na mijn studie ben ik dan ook aan de slag gegaan bij een Vaste Planten Kwekerij in Gilze. Ik leerde de kneepjes van het vak & toen ik VPK Brouwers twintig jaar geleden opstartte waren zij mijn eerste klant.

Het bedrijf en de klantenkring zijn door de jaren heen enorm gegroeid. Maar veel klanten betekent ook: véél produceren. In 2004 werden daarom de eerste containervelden aangelegd en in 2007 bouwden we een foliekas en ging ik vol voor de groei en uitbreiding van VPK Brouwers. Inmiddels zijn we een begrip en mag ik me iedere dag bezig houden met mijn passie. Vaste planten kweken & verkopen voor eerlijke prijzen.

Bij VPK Brouwers streven wij naar een eerlijke prijs voor planten, daarom worden veel soorten die wij kweken op eigen moerhoek gekweekt, gescheurd en gepot. Ook de planten van stek maken wij grotendeels zelf. Hierdoor kunnen we de planten tegen een mooie prijs aanbieden.

Benieuwd of we jou kunnen helpen? Je kunt voor zowel grote als kleine opdrachten bij ons terecht. Neem contact op via onderstaande knop en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

VERKOOPLIJST

Direct downloaden

Benieuwd naar onze verkooplijst? Die kun je hier direct online downloaden.

LOCATIE

VPK Brouwers
Versterstraat 12
5126 BT Gilze
The Netherlands